tekst tonen
tekst verbergen

Lunch & Dinerkaart

Download onze Lunch & Dinerkaart

Download onze Dessertkaart

“Hier zit elke dag aan tafel met vroeger
en later in het groen, een oogstrelend
palet van geur en smaak en glinstering
van water, van Melkhuis tot Paviljoen

Gebouwd door van der Gaast, heeft
menigeen zich schaduwrijk onthaast
Nu wordt wie blijft vorstelijk verrast
Hier zijn alle zintuigen te gast”

 

Lunchmenu

2-gangen 32,50
3-gangen 39,50

Wijnarrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement;

2-glazen € 15,00
3-glazen € 21,50
4-glazen € 27,50
5-glazen € 34,50

Chef’s menu

Voorgerecht

Tartaar van gerookt kalfsvlees met tonijnmousse,
ceviche van asperge, coeur de boeuf tomaat en krokant van zwarte olijf

Tussengerecht

Burattini met diverse bereidingen van asperge,
crumble van roggebrood, geraspte koffieboon en vintage sojasaus

Hoofdgerecht

Lende van Iberico-varken met asperges en Pata Negra,
crème van knolselderij en lauwwarme vinaigrette van gezouten citroen en kappertjes

Dessert

Cheesecake van witte chocolade
met lambada aardbeien, marshmallow van bosaardbei, verveine en frambozen yoghurtijs

Chefsmenu

3-gangen 42,50
4-gangen 52,50
5-gangen 59,50

Vegetarisch chefsmenu

3-gangen 37,50
4-gangen 45,00
5-gangen 52,50

Allergenen

Wij houden rekening met uw dieetwensen of allergieën voor bepaalde producten. Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.

Wij kunnen u per gerecht informeren over allergenen.

Om mee te beginnen

Charcuterie, 17.50
ham-en worstsoorten met picalilly, zuurdesembrood, boter en olijfolie (voor twee personen)
Oesters, Ierse Tara
1/2 dozijn  19.50
Heel dozijn 32.50

Voorgerechten

Steak tartaar,
klassiek bereid met crème van eidooier, gezuurde groentes en mousse van Parmezaan
  12.50
ook als hoofdgerecht 22.50
St. Mary-Bay kreeft, 15.50
geroosterde pompoen, krokantje met chilipeper en vinaigrette van bloedsinaasappel
Praliné van eendenlever en rillettes van eend, 14.50
uitjes Monegask en getoast briochebrood
Crème van epoisse en ras el hanout, 12.50
dadel, radijs, bleekselderij, crumble van brood en nigella

Tussengerechten

Bouillon van ossenstaart, 12.50
crème van Cevennen-ui en wintertruffel
Gebakken bloedworst en coquilles, 15.50
krokante kastanje, gemarineerde kingboleet en saus beurre blanc

Onze bediening kan u informeren over een vegetarisch tussengerecht

Hoofdgerechten

Heilbot, 24.50
met Lardo di colonnata, flageolettes, ravioli met duxelles en kippenjus
Soufflé van geitenkaas en pompoen, 22.50
popcorn, paddenstoelen en vinaigrette van gezouten sinaasappel
Lende van het Maas-Rijn-Ijssel rund, 24.50
gerookte meloeskesui, Hasselback aardappel en jus Madeira
Gebraden kwartel,
eekhoorntjesbrood, gekonfijte zuurkool, pommes dauphines en saus rode port
  25.50
Supplement Wintertruffel 4.50

Nagerechten

Chef's dessert 10.50
wisselend nagerecht van het chef's menu
'Tarte aux pommes'; 10.50
gebakken Jonagold appel, kruimeldeeg, crème van tonkabonen, vanille-ijs en schuim van amandel
Cremeux van pure chocolade, 10.50
meringue van passievrucht en ijs van witte chocolade en mango
Assortiment van binnen & buitenlandse kazen 14.50
met bijpassend garnituur
Bullet bonbons
1 stuk  1.50
4 stuks 6.00
Friandises
5 stuks  8.50
10 stuks 15.50
Madeleines met crème suisse
2 stuks  4.00
4 stuks 7.50