tekst tonen
tekst verbergen

Dinerkaart

Download Dinerkaart

Download Dessertkaart

Download the English menu

 

 

Ze zeggen weleens: ‘Koken is topsport’.
Dagelijks presteren in een bruisende omgeving waarbij geen enkel moment gelijk is.

Voor topsport is passie vereist. Deze passie heeft onze chef-kok Pieter Jobse met zijn team. Altijd op zoek naar de mooiste dagverse producten en combinaties van klassieke en vernieuwde smaken die zij kunnen verwerken in een gerecht.

In dit prachtige park en historische pand willen wij u als gast in een informele sfeer alle zorg en aandacht geven.
Voor ons staat gastvrijheid voorop.

Team Wilhelminapark 

Menu van onze chef

Onze chef stelt maandelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten.
Wij informeren u aan tafel over de gerechten van dit chefsmenu.

U kunt deze gerechten ook altijd afzonderlijk bestellen.

3-gangen € 39,50
4-gangen € 47,50
5-gangen € 56,50

Vegetarisch menu

3-gangen € 34,50
4-gangen € 40,50
5-gangen € 47,50

Wijnarrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement.

2-glazen € 15,00
3-glazen € 21,50
4-glazen € 27,50

Allergenen

Wij houden rekening met uw dieetwensen of allergieën voor bepaalde producten. Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.

Wij kunnen u per gerecht informeren over allergenen.

Om mee te beginnen

Charcuterie 17.50
Ham-en worstsoorten met picalilly, zuurdesembrood, boter en olijfolie (voor twee personen)
/Oesters; Ierse Tarra No. 3 /
1/2 dozijn  21.00
Heel dozijn 32.50

Voorgerechten

Zacht gegaarde rosé-kalfslende 13.50
pickles van radijs en pompoen, kalfssalpicon met krokante maanzaad en crème van waterkers en Messeklever
Ceviche van zeebaars 15.00
met passievrucht, avocado, tomatillo tomaat, pittige yoghurt, oxalis en Noordzee-krab
Licht gerookt en gepekelde kabeljauw 13.75
met stokvis mousse, haringkuit en gezouten citroen
Mousse van geitenkaas met geroosterde biet 12.50
met rammenas, mierikswortel en gepofte rogge

Tussengerechten

Gebakken coquilles met lardo 15.50
met topinamboer, Pecorino zanddeeg met pistache en saus Noilly Prat
Gebakken en geglaceerde kalfszwezerik, 14.50
met Gros Gris slakken in sherryjus en geroosterde ‘cavolo nero’
Fazantendijen en gekarameliseerde eendenlever 14.50
met suikermais, parelgort en cranberry

Onze bediening kan u informeren over een vegetarisch tussengerecht

Hoofdgerechten

Tongfilet 24.50
zacht gegaard met crème van Charlotte aardappel, groentes in het zuur, broodcrumble en mossel-beure blanc
Rugfilet van Schots edelhert 25.50
met peterseliewortelcrème, oerbiet, karmozijn peer en wildjus
Staartstuk van Aberdeen Black Angus-rund 24.50
met gepofte bataat, geglaceerde rode ui en saus Bois Boudran
Flan van kikkererwten en nigella 22.50
met citroenmarmelade, geroosterde bloemkool, crème fraîche en gefermenteerde wortel

Nagerechten

Jonagold appel met appel cremeux 9.50
crème suisse met nootmuskaat en gerookt kruidnagel roomijs
Pure chocolade crumble 9.50
met pecannoten, citroensukade, rozemarijn yoghurt-ijs en spongecake van anijs en cacao
Gekarameliseerde eendenlever 10.50
Zeeuwse bolus, calamansi en vanilleroomijs met karamel epicé
Chef's dessert 9.50
wisselende nagerecht van het chef's menu
Assortiment kazen 14.50
met noten-fruitkoek, kletsenbroodcrackers en ingelegd fruit
Friandises 8.50
Bonbons van Zuccotto 8.50
Madeleines met crème suisse 4.00

 

Download dinerkaart