tekst tonen
tekst verbergen

Dinerkaart

Download Dinerkaart

Download Dessertkaart

Download the English menu

 

 

Ze zeggen weleens: ‘Koken is topsport’.
Dagelijks presteren in een bruisende omgeving waarbij geen enkel moment gelijk is.

Voor topsport is passie vereist. Deze passie heeft onze chef-kok Pieter Jobse met zijn team. Altijd op zoek naar de mooiste dagverse producten en combinaties van klassieke en vernieuwde smaken die zij kunnen verwerken in een gerecht.

In dit prachtige park en historische pand willen wij u als gast in een informele sfeer alle zorg en aandacht geven.
Voor ons staat gastvrijheid voorop.

Team Wilhelminapark 

Menu van onze chef

Onze chef stelt maandelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten.
Wij informeren u aan tafel over de gerechten van dit chefsmenu.

U kunt deze gerechten ook altijd afzonderlijk bestellen.

3-gangen € 39,50
4-gangen € 47,50
5-gangen € 56,50

Vegetarisch menu

3-gangen € 34,50
4-gangen € 40,50
5-gangen € 47,50

Wijnarrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement.

2-glazen € 15,00
3-glazen € 21,50
4-glazen € 27,50

Allergenen

Wij houden rekening met uw dieetwensen of allergieën voor bepaalde producten. Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.

Wij kunnen u per gerecht informeren over allergenen.

Om mee te beginnen

Charcuterie 17.50
Ham-en worstsoorten met picalilly, zuurdesembrood, boter en olijfolie (voor twee personen)
/Oesters; Zeeuwse platte No.4/
1/2 dozijn  21.00
Heel dozijn 32.50

Voorgerechten

Zacht gegaarde rosé-kalfslende 13.50
pickles van radijs en pompoen, kalfssalpicon met krokante maanzaad en crème van waterkers en Messeklever
Ceviche van zeebaars 15.00
met passievrucht, avocado, tomatillo tomaat, pittige yoghurt, oxalis en Noordzee-krab
Corvinafilet, licht gepekeld met puree van zwarte olijven, 13.75
amandel-kruidencrumble, pittige paprika en beurre blanc crème
Vers bereide platte kaas met rabarber 12.50
guave, komkommer, boekweitcracker en vinaigrette van wei en kardemom

Tussengerechten

St. Mary Bay kreeft 15.50
gepocheerd in vanilleboter met amandelcrème, geroosterde knolselderij, witte perzik en schuim van kreeft
Gebakken en geglaceerde kalfszwezerik, 14.50
krokante polenta met vadouvan, kurkuma-yoghurt en jus van wortel
‘Sepia puttanesca’ ; 14.50
gestoofde inktvis, Taggiasche olijf, kappers, majoraan, pomodori en ansjovisbeignet

Onze bediening kan u informeren over een vegetarisch tussengerecht

Hoofdgerechten

Tongfilet 24.50
zacht gegaard met crème van Charlotte aardappel, groentes in het zuur, broodcrumble en mossel-beure blanc
Texelaar lam uit de Beemster 25.50
abrikoos, gekonfijte paprika, vadouvan, zwarte knoflook en lamsjus
Staartstuk van Aberdeen Black Angus-rund 24.50
met gepofte bataat, geglaceerde rode ui en saus Bois Boudran
Flan van kikkererwten en nigella 22.50
met citroenmarmelade, geroosterde bloemkool, crème fraîche en gefermenteerde wortel

Nagerechten

Baba in saffraan siroop 9.50
met gepocheerde perzik, braam, framboos, limoen hangop en crème fraîche-ijs
Pure chocolade crumble 9.50
met pecannoten, citroensukade, rozemarijn yoghurt-ijs en spongecake van anijs en cacao
Gekarameliseerde eendenlever 10.50
Zeeuwse bolus, calamansi en vanilleroomijs met karamel epicé
Chef's dessert 9.50
wisselende nagerecht van het chef's menu
Assortiment kazen 14.50
met noten-fruitkoek, kletsenbroodcrackers en ingelegd fruit
Koffie naar keuze 8.50
met friandises
Bonbons van Zuccotto 8.50
Madeleines met crème suisse 4.00

 

Download dinerkaart