tekst tonen
tekst verbergen

Lunchkaart

Download lunchkaart

Download the English menu

 

Lunchmenu van onze chef

Door de chef samengesteld menu
2-gangen  29.50
3-gangen 36.50

Maak de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement

Om mee te beginnen

Charcuterie 17.50
ham- en worstsoorten met picalilly, zuurdesembrood, boter en olijfolie
/Oesters; Ierse Tarra No. 3 /
1/2 dozijn  21.00
Heel dozijn 32.50

Voorgerechten

Zacht gegaarde rosé-kalfslende 13.50
pickles van radijs en pompoen, kalfssalpicon met krokant maanzaad en crème van waterkers en Messeklever
Ceviche van zeebaars 15.00
met passievrucht, avocado, tomatillo tomaat, pittige yoghurt, oxalis en Noordzee-krab
Licht gerookt en gepekelde kabeljauw 13.75
met stokvis mousse, haringkuit en gezouten citroen
Mousse van geitenkaas met geroosterde biet 12.50
met rammenas, mierikswortel en gepofte rogge

Tussengerechten

Gebakken coquilles met lardo 15.50
met topinamboer, Pecorino zanddeeg met pistache en saus Noilly Prat
Gebakken en geglaceerde kalfszwezerik 14.50
met Gros Gris slakken in sherryjus en geroosterde ‘cavolo nero’

Hoofdgerechten

Tongfilet 24.50
zacht gegaard met crème van Charlotte aardappel, groentes in het zuur, broodcrumble en mossel beure blanc
Rugfilet van Schots edelhert 25.50
met peterseliewortelcrème, oerbiet, karmozijn peer en wildjus
Staartstuk van Aberdeen Black Angus-rund 24.50
met gepofte bataat, geglaceerde rode ui en saus Bois Boudran
Flan van kikkererwten en nigella 22.50
met citroenmarmelade, geroosterde bloemkool, crème fraîche en gefermenteerde wortel

Desserts

Jonagold appel met appel cremeux 9.50
crème suisse met nootmuskaat en gerookt kruidnagel roomijs
Pure chocoladecrumble met pecannoten 9.50
citroensukade, rozemarijn, yoghurt-ijs en spongecake van anijs en cacao
Gekarameliseerde eendenlever 10.50
Zeeuwse bolus, calamansi en vanilleroomijs met karamel epicé
Chefs dessert 9.50
wisselend dessert van het chefsmenu
Assortiment kazen 14.50
noten-fruitkoek, kletsenbroodcracker en ingelegd fruit

Download lunchkaart