tekst tonen
tekst verbergen

Lunchkaart

Download lunchkaart

Download the English menu

 

Lunchmenu van onze chef

Door de chef samengesteld menu
2-gangen  29.50
3-gangen 36.50

Maak de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement

Om mee te beginnen

Charcuterie 17.50
ham- en worstsoorten met picalilly, zuurdesembrood, boter en olijfolie
/Oesters; Zeeuwse platte No. 4 /
1/2 dozijn  21.00
Heel dozijn 32.50

Voorgerechten

Zacht gegaarde rosé-kalfslende 13.50
pickles van radijs en pompoen, kalfssalpicon met krokant maanzaad en crème van waterkers en Messeklever
Ceviche van zeebaars 15.00
met passievrucht, avocado, tomatillo tomaat, pittige yoghurt, oxalis en Noordzee-krab
Corvinafilet 13.75
licht gepekeld met puree van zwarte olijven, amandel-kruidencrumble, pittige paprika en beurre blanc crème
Verse bereide platte kaas met rabarber 12.50
guave, komkommer, boekweitcracker en vinaigrette van wei en kardemom

Tussengerechten

St. Mary Bay kreeft 15.50
gepocheerd in vanilleboter met amandelcrème, geroosterde knolselderij, witte perzik en schuim van kreeft
Gebakken en geglaceerde kalfszwezerik 14.50
krokante polenta met vadouvan, kurkuma-yoghurt en jus van wortel

Hoofdgerechten

Tongfilet 24.50
zacht gegaard met crème van Charlotte aardappel, groentes in het zuur, broodcrumble en mossel beure blanc
Texelaar lam uit de Beemster 25.50
abrikoos, gekonfijte paprika, vadouvan, zwarte knoflook en lamsjus
Staartstuk van Aberdeen Black Angus-rund 24.50
met gepofte bataat, geglaceerde rode ui en saus Bois Boudran
Flan van kikkererwten en nigella 22.50
met citroenmarmelade, geroosterde bloemkool, crème fraîche en gefermenteerde wortel

Desserts

Baba in saffraansiroop 9.50
met gepocheerde perzik, braam, framboos, limoen hangop en crème fraîche-ijs
Pure chocoladecrumble met pecannoten 9.50
citroensukade, rozemarijn, yoghurt-ijs en spongecake van anijs en cacao
Gekarameliseerde eendenlever 10.50
Zeeuwse bolus, calamansi en vanilleroomijs met karamel epicé
Chefs dessert 9.50
wisselend dessert van het chefsmenu
Assortiment kazen 14.50
noten-fruitkoek, kletsenbroodcracker en ingelegd fruit

Download lunchkaart