Protocol Covid-19

Ook in deze tijden met aanvullende richtlijnen staan gastvrijheid, persoonlijke aandacht en service voor ons nog altijd centraal. Tegelijkertijd stellen we hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers.

Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM  zoals die gepubliceerd zijn op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

In het bijzonder zijn er de volgende punten waarvoor wij uw aandacht willen vragen:

  • Een bezoek aan Wilhelminapark kan alleen op basis van reservering
  • We maken gebruik van de hoofdingang (aan de kant van de Koningslaan), de terras ingangen vanuit het park zijn per 1 juni gesloten
  • Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten en naar uw tafel begeleid
  • Bij deze plek, en ook op andere plaatsen, is er de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren
  • Het is alleen mogelijk om met pin of creditcard te betalen
  • Wanneer u ziekteverschijnselen heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts vragen wij u thuis te blijven en uw reservering te annuleren
  • Wanneer iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten vragen wij u thuis te blijven en uw reservering te annuleren

Onze maatregelen met betrekking tot logistiek:

  • Bij al onze medewerkers wordt bij aanvang de temperatuur opgenomen
  • Helaas kunnen wij uw jas niet aannemen maar is de garderobe wel beschikbaar om zelf uw jas op te hangen
  • De tafelindeling is zo gemaakt dat u altijd op ten minste 1,5 meter van onze andere gasten verblijft
  • De bediening en keukenbrigade ontsmetten regelmatig de werkplek en zijn of haar handen
  • De uitleg van de gerechten staat zo volledig mogelijk op de menukaart beschreven zodat de bediening niet onnodig lang bij u in de buurt is voor een aanvullende toelichting
  • Om zo hygiënisch mogelijk producten aan te bieden, is het aantal open wijnen beperkt. Bij het bestellen van een fles laten wij de dop of kurk achter zodat een restant mee naar huis kan worden genomen
  • Bij de koffie serveren wij verpakte suiker en koffiemelk
  • De deur van het voorportaal naar de toiletten staat open, zodat u kunt zien of er een medegast reeds in het toilet aanwezig is. Het is van belang elkaar in het toilet de ruimte te geven bij het in en uitlopen en vooral bij de wastafels
  • Het is alleen mogelijk om per pin- of creditkaart te betalen. Na gebruik wordt het apparaat altijd direct gereinigd en gedesinfecteerd

Onze maatregelen met betrekking tot reiniging & desinfectie

  • Bij het punt van ontvangst en op diverse plekken in het restaurant zijn er faciliteiten om uw handen te reinigen en te desinfecteren
  • De stoelen, de tafel en alles wat er op staat is vooraf gereinigd en gedesinfecteerd. Ook na uw vertrek wordt deze procedure direct uitgevoerd
  • Op uw tafel staat een flacon met handalcohol om op ieder gewenst moment uw handen te ontsmetten
  • Alle contactpunten, waaronder ook de toiletten, worden de gehele dag door ontsmet en gedesinfecteerd
  • Alle menukaarten inclusief de wijnkaart zijn geplastificeerd en worden na gebruik altijd opnieuw gereinigd
  • Al het glaswerk, ook bierglazen, servies en bestek wordt na gebruik op 85 graden machinaal gereinigd
  • Het vuile en schone serviesgoed, bestek en glaswerk wordt strikt gescheiden van elkaar