Over ons

Restaurant Wilhelminapark is een plek midden in een uniek stukje natuur. Een kenmerkende locatie met een mooi verhaal. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van goed eten en drinken. Een stadspark heeft altijd een verbindende rol, voor jong en oud.

Met ons restaurant maken we die connectie nog een stukje mooier. En lekkerder. Onze keuken bereidt met veel liefde en aandacht verse seizoensproducten tot verrassende gerechten. Wij bestaan sinds 1926, dus we staan al een tijdje voor je klaar. ‘s Ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, wij zorgen dat je volop kan genieten. Ook wanneer je besluit de hele dag te blijven zitten.

Utrechter of niet, met of zonder reden, er is altijd plek voor goed gezelschap. Met vrienden, alleen, toevallig of met een groep, ontdek onze kaart voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Geniet, terwijl je uitkijkt over de vijvers en het groen vanaf ons grote terras of gezellig bij ons binnen. Wij zorgen voor bijzondere ontmoetingen in een uniek stukje natuur.