Reserveren bij Wilhelminapark

Online reserveren via onze reserveringstool is mogelijk tot en met 12 personen. Vanaf 12 personen kunt u ons bellen op 030 – 2510 693 of e-mailen naar info@wilhelminapark.nl. Bij iedere online reservering bent u verzekerd van een tafel binnen en bij mooi weer op ons terras. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met tafelvoorkeuren die u aangeeft in uw reservering, echter is het geen garantie dat wij altijd in de mogelijkheid zijn u te placeren aan de gewenste tafel.

Voor alle reserveringen geldt een aanbetaling. Uw telefonische reservering wordt als optie aangenomen en u ontvangt vervolgens een e-mail met een (veilige) betaallink welke dient als bevestiging van uw reservering. Als u geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan voor de zekerheid uw spambox.

Geef gerust een belletje als uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is, we kunnen altijd kijken of er wellicht toch een plekje is. Ook kunt u zich (via de reserveringstool) inschrijven voor de wachtlijst, wij nemen in dat geval direct contact met u op wanneer er een tafel vrijkomt.

Openingstijden keuken
Lunch van 12:00 tot 14:30 uur
Diner van 18:00 tot 21:00 uur