Restaurant Wilhelminapark is een plek midden in een uniek stukje natuur en dé ontmoetingsplek in Utrecht Oost. Een prachtige locatie met een mooi verhaal. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van goed eten en drinken.

Voor het diner is er voor ieder wat wils, laat u verrassen met een uitgebreid Chefsmenu of kies een gerecht van onze a la carte kaart.

Bij het aperitief

Oesters

citroen I mignonette

per stuk € 4,25
per 1/2 dozijn € 24,00
Pata Negra

dungesneden ham van het Iberico varken

€ 12,25
Charcuterie

paté I rillettes I ham I cornichons I zilverui

€ 16,25
Kaas kroketten van Holtkamp

Reypenaer I radijs I mosterd

per vier € 10,50

Chefsmenu

frequent wisselend menu op basis van seizoensproducten. Onze medewerkers lichten de gerechten aan tafel toe. Van het Chefsmenu serveren we op verzoek ook een vegetarische variant.

Chefsmenu

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 46,00
4-gangen € 56,00
5-gangen € 66,00
Chefsmenu vegetarisch

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 44,00
4-gangen € 54,00
5-gangen € 64,00
Wijnarrangement

passende wijnen bij ons chefsmenu

per glas € 8,00

Voorgerechten

Tabouleh [VEGETARISCH]

ajo blanco I meloen I pittige geitenkaas I oregano

€ 15,50
Salade landaise

eendenborst I eendenlever I chioggia biet I hazelnoot I sherry vinaigrette

€ 16,50
Gepekelde zeebaars met langoustine

avocado | radijs |merengue I granny smith

€ 17,50

Tussengerechten

Spitskool [VEGETARISCH]

amandel | beurre noisette | gefrituurde bloemkool | beurre blanc met vadouvan

€ 16,50
Roulleaux van lamsham

asperge | nori | gepocheerd ei I gerookte botersaus

€ 17,50
Gerookte paling

krokante aardappel | schuim van paling en knolselderij | gefrituurde peterselie

€ 17,50

Hoofdgerechten

Fleur de courgette [VEGETARISCH]

gevuld met ricotta | crème van doperwt | caponata I saus met saffraan

€ 27,50
Roodbaars

artisjok| fregola | kokkels I snijbonen I antiboise

€ 28,50
Ossenhaas

asperge | geglaceerde aardappel I bearnaisesaus

€ 34,50
Côte de boeuf [per twee personen]

gebakken aardappels | coleslaw | bearnaisesaus

€ 75,00

Nagerechten

Pannacotta van witte chocolade en amandel

citroen confiture I sorbet van verveine I filodeeg                                  

€ 12,50
Marquise au chocolate

churros | Baileys roomijs I crème anglaise                                                             

€ 12,50
Kaas

selectie diverse Europese kazen met noten-vijgenbrood en chutney

€ 15,50
Affogato

espresso I vanile-ijs

€ 6,00
Iets zoets bij de koffie?
Madeleines per twee € 3,00
Bonbons van Smits chocolade per stuk € 1,75
Macarons per twee € 3,00