Restaurant Wilhelminapark is een plek midden in een uniek stukje natuur en dé ontmoetingsplek in Utrecht Oost. Een prachtige locatie met een mooi verhaal. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van goed eten en drinken.

Voor het diner is er voor ieder wat wils, laat u verrassen met een uitgebreid Chefsmenu of kies een gerecht van onze a la carte kaart.

Bij het aperitief

Pata Negra

dungesneden ham van het Iberico varken

per portie € 10,50
Oesters

met passend garnituur

per stuk € 3,75
per 1/2 dozijn € 19,50

Chefsmenu

frequent wisselend menu op basis van seizoensproducten. Onze medewerkers lichten de gerechten aan tafel toe. Van het Chefsmenu serveren we op verzoek ook een vegetarische variant.

Chefsmenu

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 42,50
4-gangen € 52,50
5-gangen € 59,50
Chefsmenu vegetarisch

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 39,50
4-gangen € 49,50
5-gangen € 56,50
Wijnarrangement

passende wijnen bij ons chefsmenu, ook halve glazen mogelijk

per glas € 7,50

Voorgerechten

Steak tartaar van kalf & zachtgegaarde lende

romanesco | zoetzure paarse wortel | koekje Parmezaan | piccalilly mayonaise

€ 13,50
Tartaar van Albacore tonijn

sinaasappel | saffraan-venkel | courgette | mayonaise zwarte olijf

€ 14,50
Salade couscous en kruiden [vegetarisch]

hangop | crème aubergine | merengue van sesam

€ 12,50

Tussengerechten

Open ravioli met ricotta [vegetarisch]

koolrabi | venkel | pistache | spinazie | beurre blanc met tuinkruiden

€ 14,50
Gebakken coquilles met bloedworst

pompoen | spinazie | aceto balsamico

€ 16,50

Hoofdgerechten

Gebakken corvina met Hollandse garnalen

zwarte rijst | kokos | radijs | beurre blanc met vadouvan

€ 24,50
Terrine van knolselderij en Parmezaanse kaas [vegetarisch]

cavallo nero | chioggia biet | eidooier | jus van groenten

€ 22,50
Gebraden runder-ribeye met gestoofde borst

peterseliewortel | gebakken witlof | jus met Madeira

€ 26,50

Nagerechten

Kazen

assortiment met bijpassende garnituur

€ 14,50
Bread & butter pudding

vijgen | sinaasappel | koffie-ijs

€ 10,50
Scroppino met mangoschuim

citroensorbetijs | prosecco | wodka

€ 8,50
Gepocheerde peer

miso fudge | hazelnoot | honeycomb | ijs pure chocolade

€ 10,50